Texas FAIR Plan Selects Guidewire Digital Portal Product to Provide Agents with Self-Service Capabilities

FOSTER CITY Calif., 28 marca, 2016

Guidewire Software, Inc. (NYSE: GWRE), a provider of software products to Property/Casualty (P/C) insurers, today announced that Texas FAIR Plan Association (TFPA) has selected Guidewire Gateway Portal™ for Agents to meet the business demands of its agents. Smart Communications, a division of Thunderhead and Guidewire PartnerConnect™ Solution and Ready for Guidewire program member, will provide its industry leading solution for customer and business communications.

“We are pleased that Texas Fair Plan Association has extended its Guidewire selection to include Gateway Portal for Agents,” said Steve Sherry, senior vice president, Worldwide Sales, Guidewire Software. “We applaud their commitment to agent experience, and are proud to partner with them on this effort.”

Guidewire to platforma ciesząca się zaufaniem ubezpieczycieli majątkowych i osobowych, którzy dzięki niej angażują się w rozwój i innowacje. Łączymy technologie omnichannelowe, korowe i analityczne, oraz uczenie maszynowe, aby dostarczać naszą platformę jako usługę w chmurze. Ponad 540 ubezpieczycieli w 40 krajach, od nowych przedsięwzięć po największe firmy na świecie, korzysta z Guidewire.

Jako partner dla naszych klientów, nieustannie rozwijamy się, by umożliwić im odnoszenie sukcesów. Jesteśmy dumni z wyniku ponad 1600 projektów zakończonych sukcesem, zrealizowanych dzięki największemu w branży zespołowi R&D, wspieranemu przez ekosystem partnerów. Nasz rynek dostarcza setek aplikacji, które przyspieszają integrację i lokalizację oraz umożliwiają innowacyjność.

Po więcej informacji wejdź na www.guidewire.com.pl i śledź nas na X (Twitterze) oraz LinkedIn.